İlk gün,ilk Antrenman ..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TamDEM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TamDEM

Üye
selamlar hocalarım kardeşlerim benim yaşım 18 ve tam 102.7 kiloyum :( bugün ilk antrenmanımı yaptım ve gittiğim salonda bayağı ilgilendiler benimle .beslenme düzenime pazartesiden itibaren başlıyorum.bugün yaptıklarımı paylaşmak istiyorum ;
15 dk. koşu bandı 6 ayarında yürüyüş
15 dk. bisiklet
10 dk. eliptik
ve daha sonra göğüs arka kol ve bacak çalıştım(yeni olduğum için 2 set 15 tekrar şeklinde yaptım)
sonuç olarak vücudum alışık olmadıgı için bağayı yoruldum bu normalmidir bilmiyorum.
sizinle paylaşmak istedim. İnşaallah pes etmeden yoluma devam edebilirim ..

Hayırlı olsun:) bundan sonrasi senin elinde, bakarsin burdaki donusum hikayelerinden birinin kahramani da sen olursun. Yorgunluk, dayanilmaz kas agrilari olacak elbette, kondusyonun artip kaslarini da hissetmeye basladiginda o agrilar keyifli olacak, pes etme.

Hayırlı olsun:) bundan sonrasi senin elinde, bakarsin burdaki donusum hikayelerinden birinin kahramani da sen olursun. Yorgunluk, dayanilmaz kas agrilari olacak elbette, kondusyonun artip kaslarini da hissetmeye basladiginda o agrilar keyifli olacak, pes etme.
teşekkür ederim :D zaten salona girer girmez ölçümlerim yapıldı ve her hafta 2 şer fotoğraf çektiriyorum hem salonda hem evde.bu şekilde motive olabileceğimi düşünüyorum.bakarsın 7-8 ay sonra before-after gelir :D

Aradan 1 yıl geçmiş ve ben eskisinden daha kiloluyum.Salona 2. Aydan sonra devam etmedim :(.1 yıl daha kaybettik hadi hayırlısı.

Back
Yukarı