İdealim işte bu resim gibi vücut, neler yapmalıyım?

Serratus anterior kası bahsettıgınız.. Boksor kası olarakta bılınır.. ;)

Evet budur

image002.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
konu ne kadar sapmış kimsenin yardım edeceği yok herhalde arkadaşım yeni başlayanlar bölümündeki bilgilerden faydalanabilirsin

hep söylüyoruz forumda ezbere ya da verilen resme göre antreman,beslenme programı verilemez..bu sağlıklı olmayacağı için buna izin verilmiyor..
yapılması gereken okuyup araştırıp temeli öğrenmektir..aksi halde gelişemezsiniz başkalarının ezbere programları ile..

ahmet616´isimli üyeden Alıntı
onlar kemik değil, oblikler.

acaba o oblik-boksör kası dediğiniz kastan bendedemi var ?

ahmet616´isimli üyeden Alıntı
onlar kemik değil, oblikler.

acaba o oblik-boksör kası dediğiniz kastan bendedemi var ?

Kusura bakma ama bence sendeki zayıflıktan dolayı ortaya cıkmıs kaburgalar.. ;)

Estağfurullah ne alınması :D Ben o boksör kasının hafiften olduğunu düşünüyorum yani yumruk atmakla şut atmanın çalıştırdığı grup aşağı yukarı aynıdır ( profesyonel basketbolcuyum) Hazır resmi koymuşken 14 yaşındayım vücudum için diyebiliceklerin var mı :D

her akşam yatmadan önce 1kalıp peynir ye sabah kalkar kalmaz pilav pişir yönünü kuzey'e çevir o pilav'ıda ye sonra bunları bir kagıda yaz kagıdı kuzey kutbuna postala bu mail'ide 3kişiye gönder resimdeki vücut ayagına gelsin dikkat bu mail'i 3 yerine 4 veya 2kişiye göndermeyin.thums:

gözünüzü sevim su forumda araştırma butonunu kullanınkafa_...

Estağfurullah ne alınması :D Ben o boksör kasının hafiften olduğunu düşünüyorum yani yumruk atmakla şut atmanın çalıştırdığı grup aşağı yukarı aynıdır ( profesyonel basketbolcuyum) Hazır resmi koymuşken 14 yaşındayım vücudum için diyebiliceklerin var mı :D

Yorum yapılacak bir vücudun yok.Normal zayıf,genç bir erkek vücudu.Daha kemiklerin gelişmemiş 20 li yaşlarda vücut oturur.Birde senin kas dediğin yer zayıflıktan kaynaklanıyordur muhtemelen.

Back
Yukarı