İdealim işte bu resim gibi vücut, neler yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba
1 aydır bu forumu takip ediyorum, çok güzel bir site,
ben 3 aydır günlük kalorimi hesaplama yöntemi ile tüm yağlarımı diyet ile eritip yağsız bir vücuda sahip oldum ( 1,70 boy , 76 kilodan 68 e düştüm.)

Her gün sabah 3*30 Karın egzersizi - 30 Şınav ve Haftada 1 kez Spor salonunda Süper set çalışarak bu işlere başladım.

Benim idelim bu resim gibi bir vücut, bu resime bakarak bu işin ustalarından antrenman programları , yemek programı ve diğer bilgileri almak isterim

herkese şimdiden teşekkürler

Bu arkadaş : İsrailli model ve aktör Michael Lewis.
17 yaşında düzgün vücudu ile bir dergiye boy gösterdi ve ordan ünlü oldu gitti bilgilerinize

01MICHAEL%20LEWIS.jpg

biraz dişini sıkıp iyi beslenip protein alımı arttırırsan çok sorun yaşamazsın bunun için yaşını bilmiyorum ama doğru supplementleri kullanmakta önemli tabiki

bir de 6 ayda böyle olacağım diye birşey yok 2-3 sene ni düzenli vericeksin düzenlide beslenirsen olmaz diye birşey yok ama dediğim gibi 6 ayda yapılmaz.

hani 6 pack 8 packi anlarım da bu adamın koltuk altlarına uzanan cift bölmeli acaip bi kas sistemi olusmus :) o nedir öle hocam ya . ama gayet fit hoş duruyor.

hergun bu resme bir iki saat bakarsan kisa zamanda ona benzersin.

hahahha :D bence bu rüyadan uyan resimleride boşver başla calısmaya herkesin genetigi kemik yapısı farklıdır benzemek imkansiz bence :)

Onlar aslında hem kemik hem kas. Bende de var aynısı. Kaburgalarımın üstündeki kaslar kemiklerin şeklini almış durumda yani. Ayrıca adamın göğüslerinde de orantısızlık var. Omuzları da pek iyi değil...

Kendini geliştirmek bir mastürbasyodur ve şimdi kendini yok et gibi bişey diyen adamı izledikten sonra nasıl oluyorda insanlar bu adamın vücuduna özeniyor anlamıyorum :)
edit:başlığı açan kişinin nicki

fightclub ın başrol oyuncusu Brat Pitt in vücuduna ne diyeceksin o zaman:D

hehe arkadaş yüzde yüz haklı .o filmde hayattaki bagımlılıklardan kurtulup insanın dünyadan soyutlanması anlatılır ..kendini yok et diye birşey yok orda derin bi felsefe var insanın iç dünyasına.defalarca izledim defalarcada izlenir fight club efsanedir :) filmden bir not ..

tüm umudunuzu yitirmek özgürlük demektir :) tyler durden :D

hehe arkadaş yüzde yüz haklı .o filmde hayattaki bagımlılıklardan kurtulup insanın dünyadan soyutlanması anlatılır ..insana yalnız kendi iç dünyasında köprü kurması anlatılır.kendini yok et diye birşey yok orda derin bi felsefe var insanın iç dünyasına.defalarca izledim defalarcada izlenir fight club efsanedir :) filmden bir not ..

tüm umudunuzu yitirmek özgürlük demektir :) tyler durden :D

Avatarındaki Pitt de o bicepslere Synthol mı kullanmış ne, normalde o kadar olduğunu sanmıyorum Brad'de =)

Back
Yukarı