Blackice
Üye
Selam arkadaşlar.
Tam 2.5 ay önce Hardline Pro Gainer kullanmaya başladım. 1.5 ay önce de body salonuna yazıldım.
2.5 ay önce 51.5 kiloydum şuan 58 kiloyum. boyum 1.80. (body salonunda 1 ay sonunda ölçülerim alında ve herşey 2 cm , bel ise 1 cm genişlemişti)
tabii gelişmeler güzel ancak hala 20 yıldır duyduğum "ne kadar zayıfsız, biraz yemek ye" cümlesine maruz kalıyorum
)
tabii daha sadece 2.5 ay oldu
herneyse.
bu kiloları almamı sağlayan tek şey pro gainer oldu açıkçası.
bakın beslenmemi yazayım:
uyanış: 7.30
saat 8'de pro gainer içiyorum.
kahvaltı: 12:30
ara öğün: 16:00 ya da 17:00 ya da 18:00
20.30-21.00 arası akşam yemeği.
00 gibi de progainer içip uyuyorum.
(bu arada günde 2 kaşık arı poleni yiyorum)
kahvaltı edemiyorum. kendimi bildim bileli sabah kaçta kalkarsam kalkayıp acıkmam hep 1-2 saati buluyor. yani sabah 8'de kalkınca yemek yiyemiyorum.
-sizce iştahımı açmak için ne yapabilirim?
-öğün aralarına abur cubur tarzında ancak vücuda yararlı olabilecek neler sıkıştırabilirim?
-diyorum ki sabahları progainer'ın içine 2 yumurta kırayım? kusturur mu
teşekkür ederim.
Tam 2.5 ay önce Hardline Pro Gainer kullanmaya başladım. 1.5 ay önce de body salonuna yazıldım.
2.5 ay önce 51.5 kiloydum şuan 58 kiloyum. boyum 1.80. (body salonunda 1 ay sonunda ölçülerim alında ve herşey 2 cm , bel ise 1 cm genişlemişti)
tabii gelişmeler güzel ancak hala 20 yıldır duyduğum "ne kadar zayıfsız, biraz yemek ye" cümlesine maruz kalıyorum

tabii daha sadece 2.5 ay oldu

herneyse.
bu kiloları almamı sağlayan tek şey pro gainer oldu açıkçası.
bakın beslenmemi yazayım:
uyanış: 7.30
saat 8'de pro gainer içiyorum.
kahvaltı: 12:30
ara öğün: 16:00 ya da 17:00 ya da 18:00
20.30-21.00 arası akşam yemeği.
00 gibi de progainer içip uyuyorum.
(bu arada günde 2 kaşık arı poleni yiyorum)
kahvaltı edemiyorum. kendimi bildim bileli sabah kaçta kalkarsam kalkayıp acıkmam hep 1-2 saati buluyor. yani sabah 8'de kalkınca yemek yiyemiyorum.
-sizce iştahımı açmak için ne yapabilirim?
-öğün aralarına abur cubur tarzında ancak vücuda yararlı olabilecek neler sıkıştırabilirim?
-diyorum ki sabahları progainer'ın içine 2 yumurta kırayım? kusturur mu

teşekkür ederim.