çok kötü durumdayım yardımınıza ihtiyacım var :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan of puf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

of puf

Üye
arkadaşlar ben lise 3 e gidiyorum geçen gün lise 2 ye giden bi çocuk artislik yapıyodu sonra onu okulun koridorunda yakalayıp sen kime artislik yapıyon lan felan demeye başladım.herkes bizi izliyodu.bidaha artislik yaparsan ağzını burnunu kırarım lan dedim.tam o anda bana kafa attı ben sersemledim o sersemlikle bikaçta çok sert yumruk attı ben de bi-iki kere vurdum ama fena dayak yedim.ayrıca parmağım kırıldı niye kırıldı bilmiyorum ama okula rezil oldum.aradan bir ay felan geçti ama hala o rezilliğin acısını çekiyorum moralim çok bozuk ve parmağım hala kırık.intikam almak istiyorum ama ya beni yine döverse diye de korkuyorum.lütfen bi yardım edin zamanla unuturmuyum yoksa hep içimde kalır mı?lütfen 1 aydır yüzüm gülmüyo :( empati kurarak cevap yazın nolur.ne yapmalıyım?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:41 ----------

cevap yok mu?

Son düzenleme:
unut gitsin takma kafana dayak yemeden atma öğrenilmez...aptallar döğüşür akıllılar kavga etmeden akzanır bunu da unutma...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı