Öğrenciyim fiyatı uygun ve etkili protein tozu ?

Arkadaşlar ben baktım whey protein tozlarına 299liira civarı öğrenciyim bana biraz fazla , acaba daha uygun ve proteini fazla plan hangisini kullanmamı tavsiye edersiniz.

İlk önce senin 299TL dediğin 4000gr civarı günde 2 3 kere protein tozu kullananlar alır genellikle yada karlı olsun diyenler. Bende öğrenciyim Razaman ayında optimium standart gold whey almayı düşünüyorum 900gr olan minik boydan 130tl sanırım hergün 1 ölçek alırsak 1 ay kullanılıyor. (ölçek 30gr. 25gr protein ve biraz bcaa)

Mini boy alacaksan multipower whey isolate al daha iyi optimumdan ben Multipower kullanıyorum faydasını görüyorum

şimdi baktım bcaa oranları efsane güzel fakat 45tl gibi bir fark var :) isole ve bcaa miktarına değer mi değmez mi kararsız kaldım o_O

Weider premium en üst seviye zaten :) Ben daha önce tadımlık harici kutu alıp kullanmadım besin ile sağlıyorum. Ramazan ayı içinde beslenme sıkıntı olabileceği için takviye lazım 1 aylık yorumlar için sağol. İyi forumlar

BCAA öenmli bir faktör Savaş hocanın videolarında kasların %30 u bu amino asitlerden oluşuyordu ve vücut bunları üretemiyor yani dışardan almamız gerekiyor. Amino asitler için takviye gerekli ama protein kolay bulunan bir besin :)

BCAA öenmli bir faktör Savaş hocanın videolarında kasların %30 u bu amino asitlerden oluşuyordu ve vücut bunları üretemiyor yani dışardan almamız gerekiyor. Amino asitler için takviye gerekli ama protein kolay bulunan bir besin :)

Peki proteini besin olarak alan kişi sayısı kaç acaba :) Zaten Amino asit olmazsa olmaz kombinelerden biri

Artık alışılmış günde 3 kere protein shake 90 protein. Bence besin takviyesi değil besin olmuş artık . Ben tavuk yumurta ile 120 gram protein alıyorum. Yaklaşık 5 tl tutsa bi ölçek 3.5tl ama hangisi sağlıklı. 80 kilo adam 150 protein alsa yeter bence yarışmacı olmadığı sürece. 120 proteini bi shake ile 150 yapar günü bitirir. Sen nasıl düşünüyorsun bu görüşü

Back
Yukarı