Çok Yeniyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar. 17 yaşındayım. Daha önce hiç Body'e gitmedim program falan yapmadım. 1 hafta önce Almanya'dan gelen kuzenimden özendim oda kanıma girince Body'e başlamayı düşündüm ve başlamak istiyorum.

Şöle süper kaslarım olsun falan istemiyorum ben. Vücudumu toplu ve güzel hafif kaslı gösterecek hemde spor yapmak için Body'e gitmek istiyorum. Bulunduğum yerde spor salonları var. Oralara yazılıp ta sanırım programlar uygulayabilirim.

Bana önerebileceğiniz şeyler varmı acaba. Ben bilhassa gerekli Dumbell vs. gibi aletleri alıp odamda çalışmalar yapmak istiyorum ama bir yandanda spor salonuna mı gitsem diyorum. 17 yaşında genç bir delikanlıya ne öneririsiniz ne yapayım ben :)

Ben sendende küçüğüm ama neyse:) Önce salona yazılmanı kesinlikle öneririm. Orada hareketlerin adlarını ve nasıl yapıldığını, antrenmanların neye göre belirlendiğini öğrenirsin. Bence en az 6 ay salona gitmek lazım sonra evine dumbbell seti, bench alırsın evinde yaparsın

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı